Klantenreviews 10/10
★★★★★

Solarfolie op maat

Solar zwembadafdekkingen op maat van PoolPlaza.nl

In deze categorie vindt u alle solar zwembadafdekkingen, welke u bij poolplaza.nl kunt bestellen. Door op een van de onderstaande producten te klikken komt u in het product, welke u naar eigen inzicht kunt configureren.

U kunt kiezen voor verschillende kwaliteiten solarafdekking voor uw zwembad met elk unieke eigenschappen, zoals de hoeveelheid opwarming, dikte van de zwembadfolie of het blokken van al het zonlicht, zodat u geen/minder last heeft van groenwater door algengroei. Ook zullen deze afdekking het gebruik van zwembadchemicaliën verminderen, doordat er minder verdamping van het zwemwater plaats zal vinden. Ook geven alle solarfolies een goede isolatie tegen afkoeling van uw zwembadwater gedurende de avond en nacht.

Onderstaand de beschrijving van de verschillende soorten solar zwembadafdekkingen:

GeoBubble EnergyGuard Antraciet doorschijnend

Deze solarfolie is de topper uit onze collectie en heeft een dikte van 500 um. Door de laagopbouw van de zwarte onderlaag en de transparante topfolie worden kleine solarmodules gecreëerd. Hierdoor is dit een van de best opwarmende solarfolies. Ook komt er geen zonlicht in het zwembad, waardoor algengroei wordt tegen gegaan. Deze zwembadafdekking combineert alle voordelen en is hiermee bij uitstek geschikt voor de echte zwembadliefhebbers.

GeoBubble EnergyGuard doorschijnend

Deze solarfolie voor uw zwembad heeft een dikte van 500 um is lichtdoorlatend. Al het zonlicht komt hierdoor in uw zwembad terecht en hierdoor heeft u een maximale opwarming van u zwemwater. Het zonlicht wordt niet geblokkeerd, waardoor deze folie geen remmende werking heeft op vorming van algen.

GeoBubble Antraciet/Zwart

Deze solarfolie voor uw zwembad heeft een dikte van 500 um is niet lichtdoorlatend. Al het zonlicht wordt geblokkeerd en u zult minder of geen last hebben van algengroei. De verwarming vindt plaats doordat het antraciete gedeelte van de folie opwarmt en deze warmte af staat aan het zwemwater. Deze folie wordt het meest gekozen om de moderne kleur, dit goed past bij donkere bestrating.

GeoBubble Blauw/Zwart

Deze solarfolie voor uw zwembad heeft een dikte van 400 um is niet lichtdoorlatend. Al het zonlicht wordt geblokkeerd en u zult minder of geen last hebben van algengroei. De verwarming vindt plaats doordat het blauwe gedeelte van de folie opwarmt en deze warmte af staat aan het zwemwater. Deze folie wordt het meest gekozen om de blauwe kleur, dit goed past bij het zwembad.

Geobubble doorschijnend donkerblauw

Deze solarfolie voor uw zwembad heeft een dikte van 400 um is lichtdoorlatend. Het licht wordt gedeeltelijk geblokkeerd, waardoor en een optimum bereikt wordt van remming van algengroei met een maximaal opwarmend vermogen.

Geobubble doorschijnend lichtblauw

Deze solarfolie voor uw zwembad heeft een dikte van 400 um is lichtdoorlatend. Het licht wordt gedeeltelijk geblokkeerd, waardoor en een optimum bereikt wordt van opwarmend vermogen met een maximale remming van algengroei.

Solarfolie 12mm EnergyGuard

De traditionele folie met 12 mm ronde bubbels. Dit is de enige folie die in grotere maten verkrijgbaar is.

Naast de verschillende materialen kunt u bij ons ook kiezen voor andere opties, zoals bevestigingslinten voor een oprolinstallatie, een drijver of een koord om de solarfolie eenvoudig over uw zwembad af te rollen. Ook kunt u kiezen voor een zomerhoes, welke bescherming biedt tegen oververhitting van uw solarfolie wanneer deze niet op het zwemwater ligt.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.