Klantenreviews 10/10
★★★★★

Over Goedkooptuingereedschap.nl

GoedkoopTuingereedschap.nl is een jong, dynamisch bedrijf dat sinds de zomer van 2018 via zijn webshops een breed assortiment tuinartikelen aanbiedt. Door het enthousiasme en de inspanningen van het hele Nederlandse team, is het concept snel gegroeid tot een belangrijke speler. Sinds 2007 zijn we al succesvol met onze webshop PoolPlaza, vanwaaruit we steeds weer met grote passie en inzet proberen onze klanten vakkundig van dienst te zijn. 

We hebben de relatie met onze klanten hoog in het vaandel en we zetten ons iedere dag in om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij hechten in het bijzonder veel waarde aan het geven van een vakkundig advies, een goede en snelle service, goed bereikbare afhaalfilialen met voldoende voorraad, een breed hoogwaardig product assortiment van uitmuntende kwaliteit en natuurlijk een lage prijs door eigen import en een efficiënte organisatie. Daarmee is GoedkoopTuingereedschap.nl de online winkel waar zowel de hobbyist als de specialist kwaliteitsproducten kan aanschaffen tegen zeer scherpe prijzen.

Ons portfolio bevat onder meer gereedschappen (zowel elektrisch alsmede brandstof), tuinmeubilair, BBQ en toebehoren en nog veel meer.

Bij ons kunt u gebruik maken van diverse betaal- en bezorgmogelijkheden waardoor u eenvoudig zelf uw bestellingen online kunt plaatsen.

Wij zijn er klaar voor! Ook dit jaar zijn wij u weer graag van dienst en wensen we u vooral een heel zonnig en actief 2018!

Team GoedkoopTuingereedschap.nl

GoedkoopTuingereedschap.nl is onderdeel van de MLK-trading groep. We proberen met deze bedrijven onze klanten zo goed mogelijk te bedienen door kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden tegen de scherpste prijzen. Neem ook eens een kijkje in onze andere webshop; PoolPlaza. Hier vindt u alles voor uw droomzwembad.