Klantenreviews 10/10
★★★★★
Korting

Drum grasmaaier BDR 581 BELLA 3,2 kW

Schrijf de eerste review over dit product

Drum grasmaaier BDR 581 BELLA 3,2 kW
Artikelnummer: 30150017

niet naleverbaar

Normale prijs: € 1.205,00

Aanbieding € 1.050,00

Algemeen & Technische specificatie

Details

De Bella-trommelmaaier is een krachtige machine die is ontworpen voor het afsnijden van extreem hoge begroeiing tot een hoogte van 150 cm. Dankzij de uitrusting en de hoge prestaties kan het zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden worden gebruikt, zoals in de bergen en aan de voet van de heuvels. Het is geschikt voor het maaien van gemeenschappelijke gazons en voor het verwijderen van niet-onderhouden stengels, struiken en kleine bloeiende bomen. De maaier blinkt uit in uitstekende hantering en zeer flexibele aanpassing van het stuur volgens de behoeften van de bestuurder.

De aandrijving van de maaier wordt aangedreven door een moderne en krachtige RATO 170-motor van 3,2 kW. Dankzij de OHV-klepdistributie wordt een efficiënte verbranding bereikt, wat resulteert in eenvoudig starten, stil en stil lopen, minimale trillingen en milieuvriendelijke werking.

Het ontwerp is gebaseerd op het bewezen concept van afzonderlijk maaien en besturing van de aandrijving met afzonderlijke hendels. Het voordeel van onafhankelijke regeling is de mogelijkheid van langere niet-werkende kruisingen zonder dat de maaier wordt ingeschakeld. De maaitrommel, schijf en hoge geleidingsdop worden gebruikt van het beproefde Perla-model. Door langere bladen te gebruiken, word de opname echter vergroot van 58 naar 64 cm. De tandwielen, uitgerust met freewheels voor eenvoudige bediening, zijn voorzien van een pijlpatroon en een as afdekking.

Schijvenmaaier Bella het enige model met unieke ontwerpen en het stuur controles die eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface. Het stuur is zowel verticaal als zijwaarts verstelbaar - met de linker of rechter stuurknuppel kunt u gemakkelijk hekken en andere obstakels ontwijken zonder het risico te lopen. Door het stuur naar voren over de motor te vouwen en ze vast te zetten, worden de afmetingen van de machine geminimaliseerd voor eenvoudig transport.

  Motor: RATO 170

  Vermogen: max. 3,2 kW

  Klepmotor OHV

  Motor volume: 173 cm3

  Maaibreedte 64 cm

  Aantal messen: 4 stuks

  Maaihoogte: 3,5 cm

  In hoogte verstelbare bovenste handgreep: Ja

  Gewicht: 64 kg

  Zelfrijdend : Ja

  Snelheidsregeling: Geen

  Verpakkingsgrootte: 64 x 86 x 118 cm

  Gewicht van het pakket: 67 kg


Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Drum grasmaaier BDR 581 BELLA 3,2 kW