Klantenreviews 10/10
★★★★★
Korting

Accu grasmaaier Patriot LM46 40V, gazons tot ca 500m2

Schrijf de eerste review over dit product

Accu grasmaaier Patriot LM46 40V, gazons tot ca 500m2
Artikelnummer: 30150132

Direct leverbaar uit eigen voorraad.

Normale prijs: € 305,00

Aanbieding € 270,00

Algemeen & Technische specificatie

Details

De Patriot LM46 40V- rotatiemaaier beschikt over een moderne, borstelloze, duurzame motor zonder onderhoudsvereisten. Het is een zeer mobiele machine waarmee het werk erg eenvoudig wordt! Het werken met deze machine is erg eenvoudig en resulteert in perfect gemaaide gazons.
De bedrijfskosten zijn vele malen lager dan bij een benzine maaier.
De Patriot LM46 40V heeft een chassis van speciaal gehard plastic met de vereiste stijfheid en laag gewicht, waardoor topprestaties mogelijk gemaakt worden. De LM46 is geschikt voor gazons tot zo'n 500m2.
De maaihoogte kan worden ingesteld op 7 posities.Een lichtgewicht materiaal combinatie van textiel en een plastic bak zorgt voor een ideale luchtstroom en verbetert het maaien. Daarnaast heeft deze machine de mogelijkheid om het gras niet in de bak op te slaan, maar zijwaarts weg te werpen als mulch. Zo wordt het gras vermaald tot kleine delen, waardoor het gazon wordt voorzien van natuurlijke bemesting.
De in hoogte verstelbare handgrepen met ergonomische grip zorgen dat het apparaat comfortabel bestuurd kan worden. Op het handvat is tevens een informatiedisplay aanwezig welke de status van de batterij weergeeft.
Deze machine wordt zonder accu en lader geleverd. Deze kunnen bijbesteld worden


Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Accu grasmaaier Patriot LM46 40V, gazons tot ca 500m2